Darlise Salas

 
 

Wie is Darlise Salas? (Papiamentu)                                                                                           2010


Darlise Salas is geboren op 12 april 1984, op het mooi eiland van Curacao. Van klein af aan heeft haar moeder haar geleerd om God lief te hebben. Vanaf de leeftijd van 2 jaar begon zij alle liederen te zingen die ze had gehoord in de kerk. Gods Woord zegt: Leer een kind van jongs af aan de juiste weg, en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is. Spreuken 22:6

In haar puberteit had ze een moment dat ze van God gescheiden had en ging met één voet in de wereld en met één voet in de kerk wandelen. Maar altijd hoorde ze Het Woord van God in haar hart en dat Hij haar riep om een besluit te nemen en haar leven compleet over te dragen aan Hem.

In het jaar 2001 ging Darlise naar Nederland om te studeren. Daar heeft ze haar man Raul Salas leren kennen die nu Pastor van "Bethesda Ministries Zwolle" is. God heeft beloofd dat Hij hun zal gebruiken voor Zijn Eer & Glorie en dat ze samen grote dingen zullen verrichten in Zijn Naam.

In de loop der jaren bewoog God in hun leven waarbij ze dichterbij bij God kwamen en hebben ook herstel in de levens van anderen kunnen zien.

Darlise en pastor Raul zijn nu al ruim 8 jaar getrouwd en in deze jaren heeft God hun levens geïnspireerd door Zijn Geest in de vorm van geestelijke liederen. Sommigen in hun stille tijd en sommigen samen tijdens de lofprijs en aanbidding. Na lang wachten had God besloten dat het jaar 2009 het jaar was om de Cd met de titel " Entrega na Bo" wat betekend " Aan U overgegeven" uit te brengen. Gods tijd is perfect, Hij heeft een perfecte team samengesteld om deze CD productie werkelijkheid te maken.


Waarom Aan U overgegeven?

De CD heeft als titel "Entrega na Bo" / "Aan U overgegeven", omdat alles geen realiteit leek te worden en het echtpaar de Cd productie en de tijd in Gods handen hadden gelegd. Maar toen zei de almachtige God "NU is de tijd!". Alle liederen zijn ook met de heilige verlangen om jezelf meer en meer aan de Here over te geven.

Geliefden geef u zelf over aan de Here en ervaar Zijn liefde, vrede, leiding en nog veel meer in uw leven.


Heer wees verheerlijkt!

 

CD Entrega na Bo


 1. 1.Pega na Bo

 2. 2.Poderoso Dios

 3. 3.Ik geef U mijn leven

 4. 4.Asi se alaba Dios

 5. 5.Pa medio di Su sanger

 6. 6.Breath

 7. 7.Rio

 8. 8.Hisa bo man

 9. 9.Poder di alabansa

 10. 10.Mi ta entrega

 11. 11.Fuego

 

Voor bestelling:

tel. (0031) 0 6 14320155

Info@bethesdaministries.nl